Antaa Heittää

Heidi, Jonna ja Katri 15.05.2015

Vihdoin on aika julkistaa naisheittotiimi Antaa heittää, juhuu!

Ideaa tiimistä on kypsytelty jo pidemmän aikaa, mutta syksyllä ryhdyimme tuumasta toimeen ja rupesimme pohtimaan mahdollisuuksia yhdistää yksilöurheilijoita ja tiivistää yhteistyötä. Kaikilla meillä on tavoitteena menestyä arvokisoissa jonain päivänä, niin voisiko tavoitteen saavuttaminen olla yhdessä helpompaa? Tavoitteen saavuttamiseksi toimiva taustatiimi on elinehto, joten sellaista ryhdyttiin meille kokoamaan.

Puuhamieheksi löytyi hyvän tuurinkin kautta Jokkeri alias Jouko Palorinne, jonka kanssa ideaa ruvettiin jalostamaan pitkin syksyä ja talvea. Tiimin ympärille kasattiin ammattitaitoisia yrityksiä pitämään huolta mm. tiimin ulkoasusta ja markkinoinnista sekä yhteistyöyrityksiä vastaamaan meidän urheilijoiden tarpeisiin, jotta myö pystytään keskittymään olennaiseen. Iso kiitos kaikille mukana olleille jo tässä vaiheessa!

Tänne nettisivuille alkaa tästä lähtien ilmestymään blogipäivityksiä säännöllisen epäsäännöllisesti. Nettisivuilta ja Facebookista löytyy meidän kaikkien kilpailukalenterit, joista reissujamme ja kuulumisiamme voi seurata.

 

Kiva kun tulit tutustumaan sivuille, tuuha toistekkii!

 

Heidi, Jonna ja Katri