KISAKUNTOON

Jonna 19.07.2015

Kisakuntoa viriteltiin esille viikonloppuna Maaningalla Kallaveden rannalla, kun Heidi ja Katri saapuivat mökkeilemään meille Maaningalle jo varhain lauantai-iltapäivällä. Dexal oli muistanut meitä kattavalla tuotepaketilla, joten iltapäivä sujuikin rattoisasti kuulumisia vaihdellen ja tuotteita tutkien. Kiitos Dexal!

Heidi ja Katri valmistautuivat tänään pidettäviin Lapinlahden eliittikisoihin. Iltaan kuului saunominen, uiminen, grillaaminen ja maailman parantaminen. Onneksemme aurinko paistoi ja saimme nauttia Suomen lämpimästä kesästä luonnon keskellä.

Hyvässä seurassa aika kuluu aina liian nopeasti. Niin kävi myös meidän illanviettomme kohdalla. Aamulla aamupalan jälkeen suuntasimme aamulenkille Tavinsalmen metsäteille. Lenkkimme ohessa saimme iloksemme poimia metsämansikoita ja mustikoita. Tikanheiton ja lounaan jälkeen tytöt olivatkin valmiina illan koitoksiin. Kisatsempit!

Minun kohdallani kilpailut ovat olleet pienellä tauolla terveystilanteeni vuoksi. Palaan kilpailukentille heti terveyteni sen salliessa. Kilpailunälkä kasvaa päivä päivältä. Toivotaan, että pian taas kisakentillä tavataan!

-Jonna