Pienet tytöt suurten joukossa

Heidi 20.05.2016

Treenikausi alkaa vedellä viimeisiä, kun kisakauden aloitus odottaa nurkan takana. Miun osalta kevään toinen Portugalin leiri sujui suunnitelmien mukaan. Alkuun vielä treenattiin kovasti maksimivoimaa, mutta leirin loppupuolisko oli jo kilpailuun valmistavaa treeniä, kilpailukunnon esiin kaivamista ja heittotekniikan hiomista. Tuttu ja turvallinen Alfamar Albufeiran kupeessa tarjosi jälleen hyvät puitteet treenaamiseen. Harmittavasti tänä vuonna kelit olivat osittain hieman kosteat ja myös navakka tuuli kiusasi useana päivänä, mutta ennalta laaditut suunnitelmat pitivät pienillä hienosäädöillä. Heittotreenit pääsin tekemään pääosin hyvissä oloissa ja rauhassa, mutta heittoja on nyt takana niin vesisateessa kuin myötä-, vasta- ja sivutuulessa, joten Suomen kesään on ollut mahdollista valmistautua. ;)

Tänä vuonna kisakausi alkaakin sitten suoraan etelän leirin päälle, ei tarvitse käydä välissä Suomessa kylmettymässä eikä lennellä edes takaisin. Portugalista matka oli kohti Saksaa ja Hallea, jossa viikonloppuna järjestetään Hallen perinteiset heittopäivät. Vähän niin kuin meillä lajikarnevaalit, mutta kaikki heitot ovat samassa paikassa ja kisoissa on mukana urheilijoita maailman ympäri. Myös Katri suuntasi Portugalin leiriltään kohti Hallea, jossa saamme kilpailla kova(hko)ssa seurassa. Vastaan asettuu useita arvokisamitalisteja, mutta lähtölistoilta löytyy myös meille sopivia vastustajia. Superkesä 2016 saa alkaa :)

 

    

 

Jos kiinnostaa seurata huomisia kisoja, niin tässä linkki kisajärjestäjien sivuille, jossa mahdollisesti on myös livetulospalvelu:

http://www.cosa-software.de/Veranstaltungen/2016029/

 

Enemmän miun  kuulumisia on luettavissa ja katsottavissa yleisurheilu.fi-sivustolla, tässä sinnekin linkki:

http://www.yleisurheilu.fi/uutinen/nokelainen-loysi-keskikroppaan-pitoa-ja-teravyytta-jalkoihin