Jännän äärellä

Heidi ja -Katri 07.07.2015

Tänään kävimme tutustumassa itse tapahtumapaikkaan, eli stadioniin. Aika mahtavalta näytti! Huomenna Katri pääseekin jo sitten tositoimiin, karsintaryhmäkin varmistui iltaisessa joukkuepalaverissa, ja se tulee olemaan 18.45 starttaava B-ryhmä. Hyvät tarkkailuasemat on siis luvassa finaalipaikan metsästyksessä… Ainut kysymysmerkki huomiselle on se, ettei karsintarajaa ole tiedossa kenelläkään. Noooh, eiköhän sekin huomenna selvinne. Tilastojen mukaan Katri on kutkuttavalla 13. sijalla, ja huominen sää tuo varmasti pientä lisäjännitystä karsintaan. Vettä on luvattu, mutta nähtäväksi jää se, mihin aikaan ja minkä verran sitä tulee.

 

Samalla kun tutustuimme stadioniin, käväisimme myös pikaisesti vilkaisemassa vieressä möllöttävää ostaria (suuuuuri) ja sieltä jo muutamia löytöjä teimmekin. Lotte marketin hinnat olivat pääasiassa samaa tasoa kuin Suomessa, mutta valikoima oli huomattavasti erikoisempi ja jännempi. Voi olla jotta kyseissä paikassa joutuu vielä vierailemaan samalla kun stadionilla käy muiden yleisurheilijoiden suorituksia seuraamassa ;)

 

 

Tästä seuraavana matkamme jatkui taksikyydillä voimisteluhallille, jossa kävimme seuraamassa miesten hyppyfinaalia. Emme kumpikaan satu olemaan asiantuntijoita telinevoimistelussa, joten kaikki temput näyttivät silmissämme aivan yhtä hurjilta. Suomalaiset sijoittuivat finaalissa sijoille 5 ja 6. Oli mielenkiintoista käydä katsomassa kisoja, sillä emme olleet ennen käyneet katsomassa telinevoimistelua! Samaan aikaan miesten kisan kanssa käytiin naisten puomin finaali, ja kyllä sekin aikas hienolta näytti. Muutamat naiset tosin näyttivät niin kovin nuorilta ja pieniltä, jotta emme millään uskoneet heitä yli 17-vuotiaiksi.

 

 

Huomisia kisatapahtumia voitte seurata Suomessa eurosport-kanavalta, tai oheisesta linkistä http://www.gwangju2015.com/info/. Katrin kisa alkaa siis klo 12.45 Suomen aikaa, mutta jo aikaisemmin sieltä voi suomalaisten suorituksia nähdä!